Čerešne
mrazom sušený plod celý
Čerešne mrazom sušený plod celý
Použitie:
- RAW kuchyňa, raňajkové zmesi, cereálne zmesi, zdravý snack, koktaily, smoothies, musli, do jogurtu, pečenie, sladká kuchyňa, potravina s pridanou hodnotou
Ovocie sušené mrazom, takzvanou lyofilizáciou, si zachováva pôvodnú štruktúru, chuť, všetky minerály a vitamíny. Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu.
V dužinách čerešní sa nachádza množstvo vitamínov, minerálov a výživných látok. Nájdeme v nich napríklad vitamín C, celú skupinu vitamínov B, vitamíny E, A a dokonca aj P. Z minerálnych látok obsahujú vápnik, draslík, horčík, fosfor, síru, sodík, meď, mangán, ale aj železo a zinok. Tak isto sa v nich nachádzajú farbivá antokyany.
Zloženie:
Čerešne mrazom sušený plod celý
Vhodné na priamu konzumáciu.
Upozornenie:
po otvorení rýchlo vlhne, skladujte ideálne vo vzduchotesných obaloch.
Skladujte v suchu a chlade, pri teplote do 20°C, pri relatívnej vlhkosti do 70%. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu.