Černice
mrazom sušený plod celý
Černice mrazom sušený plod celý
Použitie:
- RAW kuchyňa, raňajkové zmesi, cereálne zmesi, zdravý snack, nápoje, koktaily, smoothies, musli, do jogurtu, pečenie, sladká kuchyňa, omáčky, potravina s pridanou hodnotou
Ovocie sušené mrazom, takzvanou lyofilizáciou, si zachováva pôvodnú štruktúru, chuť, všetky minerály a vitamíny. Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu. Černice sú bohaté na vitamíny C, B a taktiež na antioxidanty. Sú výnimočným zdrojom vápniku, horčíku, draslíku a železa.
Zloženie:
Černice mrazom sušený plod celý
Vhodné na priamu konzumáciu.
Upozornenie:
po otvorení rýchlo vlhne, skladujte ideálne vo vzduchotesných obaloch.
Skladujte v suchu a chlade, pri teplote do 20°C, pri relatívnej vlhkosti do 70%. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu.