Mandle
údené
Mandle údené
Použitie:
- rýchly snack, šaláty, rizotá, omáčky, plnky, ozdobenie jedál
Sú jedným z najhodnotnejších druhov orechov. Obsahujú vlákninu, draslík a vitamín E. Sú bohaté aj na ostatné vitamíny a minerály, fosfor a kálium, majú tiež vysoký obsah železa.
Zo všetkých orechov obsahujú najviac horčíka.
Zloženie:
sladké mandle orechy, rastlinný olej, koreninová zmes, soľ, príchuť - údená triešť, glutaman sodný, aróma E621
Alergény: mandle, škrupinové plody, výrobok sa vyrába v továrni na spracovanie orechov, môže obsahovať stopy arašidov a ďalších škrupinových plodov, sezamu, sušeného mlieka a SO2.
Skladujte v suchu a chlade, pri teplote do 20°C, pri relatívnej vlhkosti do 70%. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu.