Mango bez cukru
sušený plod plátky
Mango bez cukru sušený plod plátky
Použitie:
- RAW kuchyňa, raňajkové zmesi, cereálne zmesi, zdravý snack, nápoje, koktaily, smoothies, musli, do jogurtu, pečenie, sladká kuchyňa, omáčky, potravina s pridanou hodnotou
Plody Mangovníka indického sú bohaté na betakarotén, vitamín C, vitamíny skupiny B, draslík, vápnik, horčík, sodík, fosfor a železo.
Zloženie:
Mango (Mangovník indický) sušený plod plátky, bez cukru a SO2.
Alergény: výrobok sa vyrába v továrni na spracovanie orechov, môže obsahovať stopy arašidov a ďalších škrupinových plodov, sezamu, sušeného mlieka a SO2.
Skladujte v suchu a chlade, pri teplote do 20°C, pri relatívnej vlhkosti do 70%. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu.